MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán nem fér a bőrébe...

Szánalmas figyelemelterelés a megélhetési bajainkról

2023. január 23. - Magyaur

A háborús vereség és a nemzetiségek függetlenedése miatt már nem létező Osztrák-Magyar Monarchia magyar királyságának címere, amely 2023-ban provokációnak számít minden szomszédos állammal szemben!

Hiába akarná rátukmálni Orbán a magyar uralmat a volt nemzetiségeinkre már semmi vonzó nincs a sikertelen, válságba süppedő és diktatórikus orbáni-Magyarországban. 

De hát nem is gondolja komolyan, csak a magyar sovinisztáknak dob oda ezzel egy csontot...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7618032428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.01.23. 14:27:43

Attól, hogy az egykori kommunisták a mindennemű önfeladás képében tetszelegve megpróbálták erpvel szétverni a történelmi magyarországot és meg se próbálták legalább a II: Bécsi döntés határait megtartani, az még nem jelenti azt, hogy ti, ennek a förtelemnek a vérbeli és szellemi örökösei szót kaphattok abban a kérdésben, hogy mi legyen Magyarorszgá sorsa.
Akkor is csak segget tudtatok nyalni, ma is.
Hazátok, nemzetetek sose volt, ebből kifolyólag mindennemű ilyen szájtépésetek kb. annyit se jelent, hogy merre száll a tisztességes ember fenekéből a szellentés.

Magyaur 2023.01.23. 15:31:45

@gigabursch: Az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlásához és a II, világháborús totális vereséghez semmi közük nem volt a kommunistáknak: általában az uralkodó osztályok vittek belem nemzeti tragédiákba...csak aztán ezt ráfogták (gyáva módon) a franciákra, a zsidókra, a kommunistákra!

camilló 2023.01.23. 15:55:55

@gigabursch: II. Bécsi döntés! Ha ismernéd a történelmet akkor tudnád, hogy a béketárgyalások során, minden küldöttség amit Magyarország delegált, a határok korrekciójáért küzdött! Bezony a kommunisták is! "Nagy Ferenc azért jött ki Párizsba a békekonferencia kilencedik hetében mert Budapesten egyszerűen nem akarták elhinni, hogy semmilyen reményünk nincs a trianoni határok megváltoztatására. Ügyetlen a delegáció, mondogatták. Először kiküldték Gerő Ernőt, a közlekedési minisztert. Majd ő szót ért az elvtársakkal. Ugyan azt a választ kapta Manuilszkijtól, a szovjet delegáció harmadik emberétől, pedig Gerő Ernő neki titkára volt a Kominternben, amit nekem mondott egy pohár beaujolais mellett a Pravda tudósítójának. Hogy ebben már megegyeztek a győztes hatalmak. Meg hogy ha 1944 augusztusában megmozdulunk, amikor a románok kiugrottak.... Hogya akik nem mozdultak nem mi voltunk, hanem azok, akiket Nagy Ferenc uraknak nevezett, nem változtat a helyzeten." Megjegyzem továbba, hogy 19-ben a kommunisták azért jutottak hatalomra, mert az antant ultimátumát a szocdemek nem merték megtagadni, ami ugye a Vyx jegyzékben szereplő határok elfogadását jelentette. Így honvédő háborút tetszik vagy sem egyedül a Vörös Hadsereg vívott, hogy az ország területi épsége ne csorbuljon...

istvankah 2023.01.23. 18:10:01

Sajnos amit ma történelemnek ismerünk,azt a fennálló csőcselék írta át!Nem véletlen,hogy vár megyéznek,mert ott voltak ilyen tehetségtelen műmájerek!

AveCaesarVavan 2023.01.23. 20:09:17

Orbán nem fér a bőrébe...

Pedig rendesen kinyúlt már!

Toportyán Zsóti 2023.01.24. 01:01:57

@gigabursch:Jelenleg fajtád van teljes onfeladásban,gazdátok egy novicsokos sorozatgyilkos seggibe van furodva,aki nem átall keresztényeket gyilkolni muzulmánoktol vásárolt dronokkal. Toletek lejjeb csak holnapi tenmagatok van keresztény nemzettárs.

a nagy hohohorgász 2023.01.25. 20:38:53

Át kell nevezni a magyar honfoglalást, magyar demokrácia terjesztesre és máris pc lesz:)))))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2023.01.25. 22:35:16

@Toportyán Zsóti: pontosan, ezek mindig saját magukat múlják alul.
süti beállítások módosítása