MaGYAUR

MaGYAUR

Az állam gazdátlan!

2023. szeptember 26. - Magyaur

A Fidesz számára hasznot nem hajtó területeket (oktatásügy, egészségügy és szociális ellátás) Orbánék le akarták passzolni a egyházaknak, amelyeket különösen ezért pénzzel tömtek ki. De az egyházaknak - a Horthy korszaktól eltérően - se elég embere, se szaktudása, se kedve nem volt ezeket csinálni.
Tehát szétrombolták az "átkos szocializmusban" létrehozott, de számukra undort keltően szociál-liberális állami szolgáltató szektorokat; de nem létesült helyettük semmi. Aztán elkezdték a fideszesek ezeket magánosítani egy fizetőképes kisebbség számára, de az államszervezet továbbra is rohad szét.
A magyar állam nem látja el a feladatait, csak látványos egyszeri akciókra képes, de hosszú távú, állandó karbantartást és fejlesztést igénylő tevékenységre nem.
Az ország gazdátlan!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr218222101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2023.09.26. 20:53:14

De legalább a Fideszeseknek van gazdájuk.
Meg annak is van gazdája.
süti beállítások módosítása