MaGYAUR

MaGYAUR

Minden EU-ellenes nacionalista akarva-akaratlanul putyinista!

2024. június 03. - Magyaur

Ha a nemzetek feletti Európával szembenálló szélsőjobboldal az európai parlamenti választásokon győzelmet arat, akkor az Európai Unió felrobbanhat! – jelentette ki Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter.

„Oroszországnak mindenhol vannak ügynökei. Ezért fel kell készíteni a politikai rendszerünket és a közvéleményt az orosz manipulációval szemben. Putyin 2011 óta folytat háborút ellenünk, azóta, hogy Moszkvában és Szentpéterváron hatalmas tüntetések zajlottak a választási csalás miatt.”

Putyin csábító ajánlatot tett az európai tradicionalistáknak; direkt módon pénzügyi támogatások, guruló rubelek formájában és indirekten: a különféle nemzetközi szervezetek elleni, a szociális médiában megjelenő uszítások révén, amelyek nyugatellenesek, haladásellenesek és elutasítják a modern, vagyis nem-valláson alapuló világot.

„Minden országban a lakosság legalább egyharmada fogékony a tekintélyelvű eszmékre, és nosztalgiát érez a hagyományos múlt iránt. Elég megnézni az „Európa-ellenes, a kisebbségeket célba vevő” propagandát - kiegészítve a „macsóság lengyel változatának kultuszával” -, de a közmédia korábbi működése, valamint a párt és az egyház kapcsolata is a putyinizmusra hasonlít."

Erre a fellazító politikára építenek a Nyugat-ellenes putyinista politikusok Európa-szerte.

 

Forrás: https://444.hu/2024/06/03/a-lengyel-kulugyminiszter-szerint-az-oroszok-beferkoztek-e-a-pis-be

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4718420479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024 2024.06.03. 16:00:13

1. Nem akarok nemzetek feletti Európát.
2. Nem vagyok szélsőjobboldali.
3. Nem vagyok putyinista.
4. Nyasgem.

2024 2024.06.03. 16:15:05

"...az Európai Unió felrobbanhat!"

Az Északi Áramlat vezeték már fölrobbant - hála a háborús agresszor NATO-nak. A züllés java pedig csak most jön. A bevándorlásban tévesen gazdasági potenciált látó kötelező migrásszeretettel tönkreteszik a nyugati társadalmakat, a szociális ellátórendszereket, míg az Oroszországra kivetett szankciókkal, a sötétzöld tervekkel a gazdaságokat, végső soron az Unió versenyképességét.
süti beállítások módosítása