MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán; a bukásra álló rossz tanuló

2024. július 12. - Magyaur

Orbán Viktor nem csinálja meg a házi feladatait, nem készül az órákra, mert utálja az iskolát, csak cselezni szeret, gólt rúgni, önző módon, senki mást nem hagyva érvényesülni.

Az Orbán-féle „patrióta”-populizmus ízléstelen és káros politikai giccs: felkorbácsolt hazafias érzelmek, világraszóló, hatásvadász teljesítmények, de a csillogó külcsín alatt nincs tartalom, csak a hatalommal való visszaélés és a nyomor.

Orbán Viktor ellazsálta a házi feladatát: a hosszú távra szóló országépítést. És amit nem építenek, vagy nem tartanak karban az tönkremegy.

A világmegváltó szerepben tetszelgő, önimádó Orbán hátországa esik szét: „kedd óta nincsenek operációk az Uzsoki utcai kórház műtőiben a hőség miatt – írja a Népszava. A kórház műtőiben 41,5 foknál is melegebb volt, ezért le kellett állítani a beavatkozásokat… A Szent János kórház traumatológiáján is elmaradtak az operációk a meghibásodott klímaberendezések miatt.”

A szégyenletes és nemzetrontó orbáni-rendszer eltakarodása után valószínűleg még sokat kell várni addig, ameddig a „magyar név megint szép lesz…”

 https://hvg.hu/itthon/20240712_Egyetlen-mutot-sem-tudnak-hasznalni-az-Uzsoki-utcai-korhazban

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9018445433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2024.07.12. 12:29:24

Elromlott a klíma! Ez is Orbán hibája! Sőt, a hőségért is ő felel! Ez így nem mehet tovább! Kedden bukni fog!

Magyaur 2024.07.12. 12:43:06

@Nevem senki.: A rövid távra és maximális harácsolásra törekvő orbáni rendszert egyszerűen nem érdekli sem a lassan megtérülő, sem a nem-látványos infrastruktúra, illetve az emberi erőforrás témája. Ennek isszuk a levét és fogják még inni a levét az unokáink is.

AvéCézárVavan 2024.07.12. 18:42:16

@Nevem senki.:
"Négy százados
Emelje Hamletet, mint katonát,
A ravatalra: mert belőle, ha
Megéri, nagy király vált volna még.
Útján kövesse harci tisztelet.
Harsogjon a zene.
Vegyék föl tetemét. Ily látomás
Szép a mezőn, de itt szemlélve más.
Menj, lőjenek sort!" (Shakespeare: Hamlet)

Mekkora hós lehetett volna Orbán, ha nem éli meg!

gigabursch 2024.07.13. 12:39:17

Mutass már csak egy szitut, amikor "magyar név szép volt".
Nem veszed észre azt, ahogy Atilla óta folyamatosan arra megy ki a mutatvány, hogy ki tehesse be a valagát Európa kellős közepébe?

IdomitottFoka 2024.07.14. 11:06:54

@gigabursch: Ha már úgyis meg lett említve az eü, az a helyzet h viki Európa közepéből se tudna működőképes szolgáltatást biztosítani. Ja igen, egyébként orbán hibája, ez a gumialaptrv-ből sem került ki, a kormánynak ezt kell biztosítani, nem putyin fenekének fényességét.
süti beállítások módosítása