MaGYAUR

MaGYAUR

Paks II. = 2 milliárd dollár Fidesz-zsebekbe

2024. augusztus 05. - Magyaur
Káncz Csaba jelenti: "Értesülésem szerint 11 éve Simicska 2 milliárd dollár visszaosztásban egyezett meg az oroszokkal Paks II. kapcsán.
A NER vezérkar ezt nem hagyhatja veszni ezekben a szűkös időkben..."

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3518460699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.08.05. 16:09:07

Várom a dokumentumokat.

Rodney_2 2024.08.06. 10:09:29

Már korábban akartam szólni, hogy Káncz Csaba MINDIG hazudik. Ha tőle tájékozódsz akkor nem csoda hogy teljesen hülyének tűnsz. Olyan vagy mint egy Gyurcsány aktivista paródiája. Az hogy tanár vagy, csak azt jelenti, hogy a tanároknak nem béremelésre van szükségük, hanem egy reset-re: egy Pol Pot jellegű megsemmisítést követően új tanárokat kell képezni :) Jellemző, hogy egyetlen tisztelőd volt tanítványod, a teljesen hülye és grafomán Zord Íjász, aki ismeri a világot mert van nála internet. Hát te is ismered, Káncz Csabától :)))

A témához: az egyetlen ember aki eddig nyilvánvalóan kapott "visszaosztást" az a német EU biztos volt (talán Olli Rehn vagy hasonló nevű) akit az EU küldött. hogy megvizsgálja a paksi beruházást. Az építkezésben érintett orosz oligarcha a saját magángépét küldte el a biztosért és szállította el Paksra. Mire a csávó megérkezett, már nagyon meg volt elégedve a projekttel. Egy kicsit kozmetikáztak a projekten hogy valamit nem az oroszoktól rendelnek hanem franciáktól és ettől már EUs projekt lett belőle. Te aki "nyugatos diplomás" vagy és az EU és szerveinek nagy felszopója, mit gondolsz erről?? Vagy a híresen korrupt Ursula újraválasztásáról, aki mellé még a nyomaték kedvéért megválasztották a korrupciós botrányba frissen belebukott portugál miniszterelnököt, hogy a hülye is értse: KORRUPTAK VAGYUNK MINT ÁLLAT, HORDJÁTOK CSAK NEKÜNK A PÉNZT TALICSKÁVAL, MINDEN EL LESZ INTÉZVE. Ezért volt, hogy Ursula bevallotta, hogy nem a magyar korrupció miatt nem jönnek az EU pénzek, hanem a buzulás és migráncsolás akadályozása miatt. Szegény már nem tudta volna röhögés nélkül felhánytorgatni a magyarországi korrupciót. Orbán meg csak irigykedve nézi a EU vezető szerveit hogy hát így is lehet? Ennyire pofátlanul? Még a látszatra sem adva??

gigabursch 2024.08.07. 08:44:21

@Rodney_2:
A tanárok tanárait kihagytad a sorból.
Nagyságrendileg bő 200 éve tart az az agybaj, amit hapszbúh megrendelésre akadémiai szinten indult el és olyan "nagyságok" fémjelzik akadémiai szinten, mint budenz-hunsdorfer-trefort vagy épp Pauler, Kristó és Győrffy.

Minden szavuk hazugság.
Ez azóta is folyamatos elég csak a jelenlegi fő finnugrász seggfejre gondolni, Klimára.

Csak a gond az az, hogy módszeresen bevették az oktatókat képző intézményeket és tanítják hülyeségre a gyerekeket.

gigabursch 2024.08.07. 08:46:39

@Rodney_2:
Zord Ijász nicknevű kretént olyan bő egy esztendeje - vagy még régeben - tettem véglegesen szűrőre.
Olyan szinten tolta az ostobaságot, hogy az kezelhetetlen volt.
Demagógia bajnoka.

Nem tudtam, hogy annak ez tanára volt, de akkor zsák a foltját. No és persze: nem esett messze az alma a fájától.

Toportyán Zsóti 2024.08.15. 08:14:19

@ulpius66: Simicska az aki tudatta az országgal hogy o1g...

Toportyán Zsóti 2024.08.15. 08:20:28

@Rodney_2: Rohog a vakbelem a fajtádon tobbszázszorosan elitélt hazudozok,mégis mikor fogjátok fel hogy toletek lejjeb csak holnapi tenmagatok van...

Toportyán Zsóti 2024.08.15. 08:27:31

@gigabursch: Gazdátokrol a minap megemlítették hogy csak 1 putinszocsö ,betúre pontosan adja elo putingazda szavait szuverénen... lehet tapsikolni. Fajtádnál lejjebb már semmi nincs csak holnapi tenmagatok.

Toportyán Zsóti 2024.08.15. 08:35:58

Van már bűven narancszsebekben lopott pénz ... csak hát a habzsidozsinek kell az utápotlás.

Rodney_2 2024.08.15. 11:21:57

@Toportyán Zsóti: Te egy agyhalott büdösbunkó vagy. Régen az ilyenek idióta kommentelés helyett a követ törték és csattogott a hátukon az ostor. Nagyon elszaladt veletek a ló pedig ha az EU vezetése így folytatja tovább, eljön megint a régi szép középkor egy jópofa kalifátus képében (Frankfurtból írok, ahol a belvárosban 3 napja nem láttam fehérembert, a románul orditozó fogatlan cigányt nem venném ebbe a kategóriába)

gigabursch 2024.08.15. 20:03:49

@Rodney_2:
Kár vele erőlködni. Egyszerűbb szűrőre tenni.
Az arrogáns kioktatással, amit rendezni szokott az a félidióta, kb azt éri el (függetlenül, hogy milyen közösségi/média/valós felületen, helyen rendezi), hogy még az is elfordul tőlük, akiben felmerülne az, hogy lehet hogy lenne más politikai választási opció.
Persze, ha nemi ennyire használhatatlan és vállalhatatéan az élet idehaza, nyugodtan el is húzhat, de valahogy mindig az van, hogy a magyar eü helyzet és TB még mindig magasabb szintű, mint ami a britekánél vagy az usákoknál kaphat. Arról meg mélyen kussolnak, hogy a 44 mrd € fedezetlen hitelállományt hurcoló DB-nál egy kb 3-4 km-s utazás nemhogy 5-7 óra késéssel tervezhető, de az se biztos, hogy ki tud állni a vonat.
Persze mondthatnánk a francia-spanyol-olasz-görög köztisztaságot, a horvát autópálya díjakat, stb..., de nekik minden szar.

Persze miattam kivándorolhat akár Izraelbe is, de ahhoz gyáva, hogy a semita testvéreivel folytasson polgárháborút a szentföldi helyzetben, de ehhez gyáva.

Mondjuk azért az jó irány, hogy ugyanennek a féregnek a hozzászólásmennyisége hogyan apadt el az évek alatt, lassanként elfogy a levegő körülöttük. Minden szempontból.
A többi meg már istenítélet.
süti beállítások módosítása