MaGYAUR

MaGYAUR

Az oroszok 2026 előtt az elfáradt és kiégett Orbánt fel fogják tuningolni...

2024. október 16. - Magyaur

Káncz Csaba hallott egy mesét, amit ezennel továbbadunk:

"Hol volt, hol nem volt…

A becsapott és megalázott magyarok milliói MÉG MOST IS hisznek abban az illúzióban, hogy Orbán és rendszere törvényes választásokon leváltható 2026-ban és a régi életük mehet tovább majd, és a hiba korrigálható.

Oh, micsoda naivitás!

Miután eldőlt, hogy Orbán lett a befutó a régi szovjet titkosszolgálat által a magyar mesterséges, programozott rendszerváltásban, a KGB örökösei megteremtették rendszerének HIHETŐ alapjait. Az új Vezető, aki felemeli a 90-es évek rendszerváltó káoszából a Magyar Államot.

Orbán első regnálása előtt a választási kampányban az orosz titkosszolgálat hazai maffia-katonái robbantásos bombamerényletek sorozatát hajtották végre 1998-99-ben magyar politikai célpontok ellen (Parlament, Szájer, Torgyán etc).

Soha senkit nem kaptak el a magyar állambiztonság kiváló szakemberei, pedig a szálak a nagy terrorista robbantó Carlos jobbkezéhez, Dietmar Clodohoz vezettek, aki a 70-es évek óta a szovjet hírszerzés és nyugat-ellenes terror / szabotázs aktív tagja volt.

De érdekes módon Orbán hatalomra jutása után varázscsapásra a merényletek HIRTELEN véget értek. Orbán rendet tett Budapesten Pintérrel és az új erős ember lett, mint Putyin Jelcin után Moszkvában. A minta hasonló volt, de Putyinnal ellentétben a hatalma nem tudott akkor még véglegessé válni, mert Magyarország belépett a NATO-ba és új erők jelentek meg a geopolitikai játszmában, akik képesek voltak az akkori orosz kísérletet blokkolni.

A 2008-as világválság és a folyamatos közel-keleti háborúk azonban elhozták az új esélyt Oroszországnak és a helyi ügynöküknek a hatalom tartós megszerzésére 2010-ben. Az orosz titkosszolgálat tanácsára ELSŐ LÉPÉSE a TEK nevű személyes magánhadsereg, testőrség felállítása volt, amelyet az állítólagos magas terrorveszély megjelenése hívott életre.

Elsőnek tehát volt a TEK, majd azután jött a folyamatos és mára állandóvá vált rendkívüli állapot, amelyben kikapcsolták a Parlamentet és mára minden végrehajtói hatalom ellenőrizetlenül a magyar Putyinhoz került.

ORBÁN ÉLETÉT AZ OROSZ TITKOSSZOLGÁLAT TERVEZI MEG ELŐRE, PROGRAMOZZA ORBÁNT, követve a putyini mintákat minden téren. Amit Putyin csinál, azt teszi ő is.

Felveszi az orosz oligarchák életmódját (jachtok, private business jetek, magán, zárt testőrök által 24 órában őrzött távoli rejtett kastélyok/ birtokok) és természetesen sorvezető módjára végrehajtatják vele a MAGYAR BUKOTT ÁLLAM BŐRÉBE BÚJVA az orosz titkosszolgálat minden akaratát.

Csak ÍGY válnak logikussá a magyar társadalom által nem érthető távoli egzotikus afrikai, dél-amerikai, délkelet-ázsiai stb. helyeken végrehajtott magyar diplomácia, gazdasági, pénzügyi rejtélyes műveletek, amelyek teljesen értelmetlenek magyar NATO/EU szemszögből, de az orosz titkosszolgálat szemüvegén nézve koherens és logikus akcióterveké állnak össze.

Csaknem 15 év folyamatos orbáni hatalomgyakorlás után a rendszer elérte a teljes morális és pénzügyi bukás határát. Természetesen az oroszok érzékelik ezt és mindent megtesznek a helyi ügynökük életben tartásra. A megöregedett, elfáradt és kiégett Orbánt fel kell tuningolni.

Hőst, áldozatot kell csinálni belőle, aki visszatérve rendet tesz újra az országban és helyreállítja a RENDET és a STABILITÁST. Erre a legjobb egy Orbán elleni „merénylet kísérlet” lesz, amelyben az európai béke őrét megpróbálják a gonosz Nyugati erők félretenni, amit ő természetesen túlél és azonnal neki tud kezdeni olyan hatalom felépítéshez, amelyben már Lukasenka belorusz világa jön el Budapestre.

A hattyú halála (Odette halála az orosz balett világában) most kerül felépítésre, előre megjövendölik a tragikus eseményt, természetesen nem akárhol... Szijjártó az orosz sajtóban közölte, nem tud arról, hogy Orbán ellen merényletet terveznének, miután az oroszok embere, a szerb kormányfőhelyettes (a képen) nemrég bejelentette, hogy Orbán ellen hamarosan merénylet lesz. Szóval a szerb és az orosz sajtó megidézi előre az eseményt MÁR MOST: https://24.hu/.../oroszorszag-szerbia-vulin-szijjarto.../# https://hvg.hu/.../20241013_orban-viktor-szerbia...

Természetesen Orbán fél, hiszen diktátorrá vált és ellensége sok van. Szóval a szerepet hitelesen el tudja játszani majd. Az arcán a félelem jól látható volt, amikor pár napja hirtelen berohant egy nem várt aktivista Brüsszelben a beszéde alatt.

Orbán természetesen nem fogja átadni a hatalmát a 2026-os választásokon magától és mindent meg fog tenni az orosz titkosszolgálat segítségével, hogy talán választások se legyenek többet sokáig. Orbánnak és a családjának NINCS VESZTENIVALÓJA.

Ő ezekre az eseményekre már régen felkészült. Saját magán-kifutópálya épült a felcsúti uradalom mellett, amit csak az ő használhat, amely készen áll egy lehetséges kimenekítésre, ha kell az Orbán családnak. https://www.origo.hu/.../nem-epul-ujabb-repuloter-felcsuton

NE FELEJTSÜK EL, HOGY Orbán magán-repülőin az automata rakétavédelmi rendszer már alapfelszerelés.

https://www.portfolio.hu/.../izraeli-raketavedelmi...

Egy olyan ember, akinek a zárt, katonailag 24 órában védett magán-birtokán (atom)bunker van és a birtok része egy menekülésre előkészített magán-repülőtér, az nem fogja elismerni 2026-os esetleges vereségét – már ha egyáltalán lesznek választások. Nem, ő mindenre felkészült és követi az orosz titkosszolgálat protokollját a hatalom végleges megtartása végett és hogy biztosítsa Oroszország érdekeit és tartós befolyását Budapesten egy katonai logisztikai szempontból kulcspozícióban fekvő, de bukott ex-nyugati államban - mélyen a NATO hátországában."

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6918709544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.10.17. 12:45:24

Szerelmes vagy ebbe a Káncz nevű koncba?
Mert ennyi ostobaságot összehordani, majd általad lelkesen reklámozni vagy szerelmből vagy aljas gazdasági érdekből lehet...

Csalogány Ház Szolgáltató Bt 2024.10.18. 17:34:12

...ÉS VÉGE VAN A MESÉNEK,HAZAMENNEK A LEGÉNYEK!...
süti beállítások módosítása