MaGYAUR

MaGYAUR

Mi történik azután hogy megbukott az orbáni rendszer? 

2018. február 26. - Magyaur

Az ellenzék győzelme után a magyarországi helyzet remélhetőleg a francoista spanyol állam bukása utáni szituációra fog hasonlítani és ha jól akarunk kikerülni az újabb rendszerváltásból, akkor új lapot kell kezdenünk.
Precíz módon csak egy szűk orbánista kört kellene kizárni a közügyek gyakorlásából: a minisztereket, államtitkárokat, ügyészeket, oligarchákat és a lakáj-média vezetőit. 
Abból kell kiindulnunk, hogy az ország gazdasága, egészségügye, oktatásügye, informatikai műveltsége és az egész szociális rendszere válságos állapotba kerül, történelmi mércével számolva pillanatokon belül! 
Nincs idő "népbíróságosdit" játszani. És különben is ne akarjon senki sem új, képletes Recsket! 
Aki fideszesként, KDNP-ésként hajlandó dolgozni a nemzet ügyeinek közösen elhatározott rendbetételén, annak meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyítsa hazafias tenni akarását!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8013700036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása