MaGYAUR

MaGYAUR

Magyarok a "nomádokkal" együtt a Világ ellen!

2018. december 03. - Magyaur

A jogbiztonság aláaknázása, a nem-egyházi iskolák és a Tudományos Akadémia vesszőfutása, valamint most a CEU kiűzése az országból - mindez a Fidesz barbárjainak hadüzenete az emberi civilizációval szemben!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3814416574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gödör Pöce 2018.12.03. 19:10:52

És a magyar emberek többségével szemben is!!! Még akkor is, ha a kurmány támogatói ezt nem látják, nem fogják föl.

werecke 2018.12.04. 07:11:18

Na!!! Kibújt a szög a zsákból !!! Már csak Tudományos Akadémia. Ugye hogy nem magyar ?

Magyaur 2018.12.04. 10:39:46

@werecke: Abszolút szándékos volt, mert magát a TUDOMÁNY-t akartam hangsúlyozni.
A tudomány, ha jól csinálják akkor nem lehet korlátoltan "nemzeti"jelegű! Az MTA névben különben is a magyar arra utal, hogy a korábban meglévő brit, francia akadémiák mellett létezik egy Budapest központú is. A tudománynak ezt a fellgevárát ostromolják a modernitás-ellenes nacionalista és klerikális reakciósok!

komiszár 2018.12.04. 11:22:11

Magyar fegyverbe magyar lőszert. Magyar agyba magyar tudást.
Aki mást akar tanuljon külföldön.
Az Akadémiánál itt a rendrakás ideje.

Magyaur 2018.12.04. 11:48:47

@komiszár: Nincs "magyar" tudás. Ahogy mind a vallás., mind a tudomány is kozmopolita.
Azért voltak magyar Nobel-díjasok, mert kapcsolódtak a nemzetközi tudomány világához....persze lehet azt mondani, hogy mivel zsidó magyarok voltak, akkor azok sem voltak igazán magyarok...meghogy a tudomány is gyanús, mert állandóan változik (Lázár János ki is mondta ezt a butaságot)...nem is kell az a keresztény magyaroknak, elég a vallás, de azt azért csak tudnia illene a Mária országában élőknek, hogy Szűz Mária zsidó nő volt....:)

LKerekes 2018.12.04. 13:59:46

@Magyaur:
Nagyon jó hülyének lenned?

Magyaur 2018.12.04. 14:02:29

@LKerekes: A jobboldal nem tud vitatkozni, csak sértéseket vág a másik fejéhez. Csak ennyire telik a "tudományából"...:)

2018.12.07. 17:52:00

Jobbikos megoldások, nemzeti balsors ellen!

Amikor Horthy a nemzeti hadsereg élén Szegedről elindult, katonái
Fel szerelésére a zsidók országosan gyűjtöttek, zászlaját Uzdóczy Zadravecz István O.F M. ferences szerzetes és Lőw Immánuel szegedi zsidó rabbi áldotta meg.

Felvilágosító-útmutató táblák kihelyezése rovásírással!
Rovott múltúak támogatása, (ellesve kezdő MDP-től) te is lehetsz valaki, ha közénk állsz!
(M)agyaros bőszültség újraélesztése, régi dicsőség feltámasztásával!
A magyarok kis nyilasaitól újra retteg majd Európa!
Munkahelyteremtés: minden roma mellé egy csendőrt állítunk! Közbizonyosság érdekében, alattunk rend lesz!
Rendteremtés Szent László törvényeivel! Tolvajnak kézlevágás, hazugnak parázs a nyelvére! FUSZ máris tiltakozik!
Jövőteremtés álomkergetéssel!
Megoldás: problémacsomó átvágása, disznóölő késsel!
Új jelszavak: „aki magyar velünk tart! Mi elűzzük az ipart! Kalandozni fogunk, mint mikor még sikeresek voltunk!
Régi álmok: „A magyar név, megint szép lesz! Méltó régi rossz híréhez!”
Újra kitöltjük a Kárpát-medencét nemzeti színű pántlikával, jobbikos pálinkától megrészegültekkel!
Szobrot állítunk kötéllel felemelt nagyjainknak!
A jelentéktelen ember, Ha, jelentős kíván lenni minden aljasságra képes és kényszerül. Ennek érdekében szolgául szegődik, szolgálni akar, hasznossá tenni magát, bizonyítani alkalmasságát, másik, már befutott, hatalomhoz jutott senkinél! Így ment ez a történelemben mindig! A jelentéktelen, felnéz, Istenit, vak, nem bírál! A gazdag, elvehet szegény lányt, a szegény legény, gazdag használt vénséget, özvegyet vesz feleségül! Szolgálataiért, pénztelen világban, földeket, falvakat, várakat kapott, ahonnan aztán ő is rabolhatott! Az újkorban hivatalt, funkciót kapott ahol gazdagodhat, közpénz költése, lopása útján!
Példaképe a jelentős ember! Hatalma van, biztos okos is! Ezért lesi minden szavát utánozza, később felülmúlni igyekszik, (gazemberségben is!) Kegyeit, bizalmát keresi! Alázatos, behízelgő, minden elképzelhető módon igyekszik hasznossá tenni magát! „hasznos idióta, (egy idő óta, mondják háta mögött, ahol sok szemétről tudnak!)

2018.12.07. 17:53:47

Schopenhauer irja

„Életbölcseletében”, hogy a politika piacán olcsó portéka a nemzeti büszkeség: „Minden szánalomra méltó fajankó, mert semmije sincs, amire büszke lehetne, az utolsó eszközhöz nyúl, és büszke a nemzetre, amelyhez éppen tartozik. Ezen üdül fel és hálával telten kész már most nemzete minden hibájáért és balgaságáért öklével síkra szállni.” Így aztán a politikában a véleményformáló demagógok minden igazi értékétől megfosztott nemzet-értelmezése befogadásra talál az arra fogékony önhittségben. Nem véletlen, hogy széles körű visszhangot vált ki napjaink kormányzatának törekvése, amely történelmi hibáinkat és bűneinket kétségtelen erényeink közé sorolja. Mert hát ki ne örülne annak, ha valós vétkeitől szabadulhat?

Vona ÚR Fasiszta alkat az, amely a végből, hogy kímélet és érzékenység nélkül járhasson el, hajlandó, bármiféle célok szolgálatába állni, és bármilyen valóságos vagy ál-ideológiát megtanulni és kiszolgálni, melynek céljait azonban, a maga öncélú elvadultságának a törvényeit követve, minden pillanatban átlépi."
Különösebb magyarázat nélkül is érthető, hogy a fasiszta alkatú zsidóknak — a koncentrációs táborok meglehetősen korlátozott lehetősége után — most nyílt először alkalmuk impulzusaik szinte korlátlan érvényesítésére. őket nevezte néhány esztendővel később a Rajk temetés egyik szónoka, a rendszer jellegzetes tolvajnyelvén „a személyi kultusz mocsarából, előkúszott szadista bűnözők"-nek. A fasiszta alkat jelenléte egyáltalán nem korlátozódott a politikai rendőrség — a későbbi ÁVH — soraira, bár a leginkább patologikus esetekkel természetesen itt találkozunk.

Általánosságban, amikor gyártulajdonosok, millárdosok, hirdetnek „nemzeti szocializmust!”
Fasizmus: a legreakciósabb politikai irányzat. A kapitalizmus általános válságának időszakában. „A finánctőke legreakciósabb., legsovinisztább, legagresszívabb csoportjainak nyílt terrorista diktatúrája.” (G. Dimitrov)
A fasiszta pártok a monopoltőke támogatását élvezve, a néptömegekben élő szociális, elégedetlenséget, a parlamentarizmusból való kiábrándultságot kihasználva, demagóg sokszor álforradalmi jelszavakat hangoztattak. Az államhatalmat megragadva, azt korlátlanul az imperialista körök érdekei szerint gyakorolják, szociális demagógiája főként, a lecsúszott elemekre, kispolgárságra gyakorolt hatást.
süti beállítások módosítása