MaGYAUR

MaGYAUR

Karikó Katalin „bűnei” - a vérgőzös indulatú orbánisták szemében

A lejárató hadjárat logikájának önkényes rekonstrukciója:

2021. május 23. - Magyaur
  • Minden kivándorló, migráns és disszidens hazaáruló!
  • Mindenki, aki nem működik együtt az államhatalommal, legyen az bár a szocialista magyar állam: az lázadó!
  • Aki lázadó az nem lehet konzervatív, tehát a nemzeti-keresztény-orbánista politika szempontjából bűnös! (Az állam számára folytatott ügynöki tevékenység, a besúgás „hazafias kötelesség”. Ez abból is tudható, hogy a Kádár rendszerben sok „igaz magyar” fideszes lett ügynök, de sajnálatos módon az orbánisták közmondásos szemérmessége és szerénysége miatt az ügynökök nevét nem hozzák nyilvánosságra).
  • Nem létezik függetlenség és elfogulatlanság, ezek politikailag korrekt zagyvaságok. Ha nem támogatod hangosan és elfogult módon az orbánista országlást, akkor értelemszerűen ellendrukker vagy, vagyis a nemzet ellensége!
  • A Fidesz által képviselt hagyományos magyar felfogás szerint természetellenes és bizarr dolog ha egy vidéki „asszonyság” a főzés és gyereknevelés mellett kutató lesz. Sokkal inkább érdemelne Nobel-díjat egy orosz, kínai kutató férfi, de például maga Rogán Antal is mint egy nő! Karikó Katalin rossz példát mutat a magyar lányoknak, akik gender megfontolásból képesek lesznek – ó egek! - inkább tanulni és tudománnyal foglalkozni, mint teleszülni a Kárpát-medencét!
  • Aki a globalizmus egyik hídfőállásában; az amerikai gyógyszeriparban helyezkedik el az nemcsak a természetgyógyászat, nemcsak a vitamin-alapú gyógyászat, de a nyugati, kozmopolita dekandenciával harcban álló magyar nemzetállam küzdelmének is akarva-akaratlan elárulója!
  • Végül, de nem utolsósorban: Karikó Katalin ledobva a hamis semlegesség álarcát együtt szerepelt Zoránnal egy olyan rádiós beszélgetésben, amelyre az állami frekvenciákról kitiltott és minden hithű nemzeti-keresztény-konzervatív ember által bojkottált Klubrádióban került sor. Ez nyílt politikai kihívás volt!

A vérgőzös indulatú orbánisták számára Karikó Katalin jobban tette volna ha hallgat, ha nem csinál semmit és ha minél gyorsabban eltűnik az orbáni-Magyarországról, mert az tudvalevőleg a kínai vakcina mellett tette le a voksát...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7816569174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.05.23. 07:19:57

Én inkább azt látom, hogy ama interjú óta a ballib oldal szemében szálka.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.05.23. 07:39:24

Éppenhogy a ballibek számára lett probléma Karikó, a Fidesz megnyerte ezt a csatát.

gmihaly621 2021.05.23. 08:31:05

Magyaur elvtárs "eltévesztette a házszámot", mert Karikó Katalint már "lestoppolta" a Kormánypárt. A Kurucinfó státusza megváltozott, amióta a jobbik "összebútorozott", "összemutyizott" a "bolsi" ellenzékkel.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.05.23. 09:44:54

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Bocsi birca! Spermatyi ügyben egyetértünk, de tudod h elvből nem kattintok orosz propagandára! :-))

gmihaly621 2021.05.23. 11:39:06

Gyaur, ez egy méretes marhaság, amit összehordasz, elvtársias "koncepció", aminek nincs valóságalapja.

F1őr 2021.05.23. 11:54:14

Ezek után nem fognak a libsik az utcán órákig sorban állni a második Pfizerért.

HaD 2021.05.23. 18:57:36

Gumicsont abból is a gusztustalanja....mocskostetvesposzkomcsihazaáruló banda rugózik az álproblémán...mindeközben ez a merkeli nevü fsz bejelentette hogy nem lesz több hullám Mo.-on. Mi lesz ha lesz??? Gondtalanságból elkövetett emberölés? Hisz mint az o1g tanacsadójaként az efféle kijelentések követkzeménye miatt emberek halnak majd meg,ha mégis lesz(lásd még az angolok ahol az oltások ellenére fut fel a fertözés). o1g pedig aki mindenért felel(ni kellene) majd mutogathat az ilyenekre meg az ogyéi-re meg a vakcinagyártókra...de hogy ö persze semmiröl nem tehet majd az tuti....jobb kultúrában az ilyeneket eltakarítanának...végleg.

a nagy hohoohooo 2021.05.23. 22:21:53

@gmihaly621: Gerbner Mihály...hehee..a legsötétebb...fütyi:"popókobak -internáci"ennyi az IQ-ahahaa..

midnight coder 2021.05.24. 08:51:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "elvből nem kattintok orosz propagandára"

Meglepő módon Birca a blogján néha egész értelmes dolgokat mond.

midnight coder 2021.05.24. 09:32:14

@HaD: Jobb kultúrákban a gengszterváltás óta hatalmon volt összes kormányt kivégeznék. Plusz, akik még a Kádár-rezsimből életben vannak.

István Tamasi 2021.05.24. 10:57:47

Az asszonyság merészelt sokkal jobb vakcinát kifejleszteni, mint a kínai lötty - ami után vastagon ömlik a visszautalás offshore számlára - ezzel kiérdemelte az elmebeteg suttyó lakájainak és csicskáinak a támadását.

Dont forget to bring a towel 2021.05.24. 14:37:09

cseppet sem zavar, h a libsik próbálják lejáratni KK-t mert nem áll bele a magyar politikai vergődésetekbe?

Dont forget to bring a towel 2021.05.24. 14:39:34

@a nagy hohoohooo: miven cippánferi? hát te nem mentél el a fasiszta indexről?
süti beállítások módosítása