MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán az EU nyilatkozat elutasításával cinkosává vált a háborús bűnös Putyinnak!

2024. február 23. - Magyaur

Ukrajna lerohanásának második évfordulóján, az EU többi állama által elfogadott alábbi állásfoglalást vétózta meg Orbán:  „Ez a tragikus évforduló Oroszország Ukrajnával szembeni, a nemzetközi jogot és az ENSZ Alapokmányát nyilvánvalóan sértő, teljes körű agressziós háborújának évfordulója. Két év erőszak, brutalitás, terror és pusztítás. Soha nem fogjuk elfelejteni a támadás kezdete okozta megrázkódtatást, a borogyankai, bucsai, mariupoli események borzalmait”

„Oroszország és vezetése kizárólagos felelősséggel tartozik ezért a háborúért és annak globális következményeiért, valamint az elkövetett súlyos bűncselekményekért. Továbbra is eltökéltek vagyunk abban, hogy felelősségre vonjuk őket, többek között az agresszió bűntettéért is."

https://444.hu/2024/02/23/oroszorszag-es-vezetese-kizarolagos-felelosseggel-tartozik-ezert-a-haboruert-es-annak-globalis-kovetkezmenyeiert

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2218337997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása